De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan het invoeren van automatische tests. De automatische tests zorgen ervoor dat de nieuwe releases zo optimaal mogelijk aansluiten op de huidige software. Momenteel worden de automatische tests enkel ingezet voor de Leads & Sales module.

Op feedback hebben we vernomen dat het te vaak voorkomt dat veranderingen binnen het Clixzplatform nadelige gevolgen hebben tijdens het bijwerken van het Clixzplatform bij een klant. Om dit probleem te tackelen zetten wij Katalon in. Katalon is een krachtige tool waarbij we menselijke handelingen automatiseren. Hierdoor worden alle veranderingen binnen de Leads en Sales module gecontroleerd. Het geautomatiseerd testen bevindt momenteel nog in een jong stadium en zal in de loop van tijd verder uitbreiden om zo veel mogelijk overeen te komen met de inrichtingen van het Clixzplatform bij onze klanten.