Voor degene die niet bekend zijn met de Clixz User Group… binnen de Clixz User Group ook wel bekend als de CUG wordt de input besproken voor verbeteringen van het ClixzPlatform samen met vertegenwoordigers van vijf klanten. In 2019 zijn we begonnen met een vernieuwde reeks van CUG meetings.

Dit houdt in dat er frequenter wordt afgesproken en tussendoor conference calls worden gehouden om de voortgang op te volgen en daardoor ook sneller stappen te kunnen maken.

De CUG draait niet alleen om input voor verbetering maar ook om werkzaamheden af te stemmen die gedeeld wordt tussen de verschillende gebruikers van het platform. Zo heeft de CUG heeft de afgelopen twee maanden een  ook zijn aandeel gehad in het bepalen van de impact van de nieuwe Essent koppeling.

De huidige vernieuwde opzet heeft al enkele maanden een nieuwe en zeer gemotiveerde voorzitter in de vorm van Gerto Speelman. De vernieuwde CUG opzet is voor nu door gepland tot begin 2020, waarna de huidige vorm geëvalueerd zal worden. Samen met alle betrokken partijen kijken we vol goede moed naar de toekomst en blijven we ernaar streven om nieuwe kansen te zien en te benutten!