Zoals iedere introductie en tevens onze website al aangeeft: Clixz is de voortzetting van IT&P Consultancy, in 1999 opgericht door Jeroen Smit.

Afgelopen jaar, 2019, was het dan ook 20 jaar geleden dat Jeroen Smit voor zichzelf begon als ondernemer. Vanuit een eerste opdracht bij, nog steeds één van onze trouwe klanten: Volta Limburg bereikte zijn dienstverlening langzaam maar zeker meerdere klanten in de service en installatie branche. Gestaag groeide het aantal werknemers en ook de naam werd samen met een professionaliserings-slag  omgezet naar “Clixz Consultancy – smart connections” en is een vrije vertaling van de bedrijfsactiviteiten.

Ondanks het feit dat Jeroen zélf niet graag in de schijnwerpers staat, wilden de medewerkers dit moment niet onopgemerkt laten en werden de afgelopen periode veel relaties, klanten, en vrienden aangeschreven voor een gepast cadeau. Door de corona situatie was het moment van geven anders dan we op voorhand hadden gepland, maar niet minder memorabel. De opgeschreven (dank) woorden, anekdotes en opgestuurde foto’s hebben uiteindelijk een mooi boek gevuld.

Via deze weg willen we dan ook, tevens namens Jeroen wederom een ieder danken die hieraan heeft meegewerkt!