Bedrijvendag Avans 2022

Veel van onze Clixz consultants hebben een relatie met de ICT opleidingen van Avans. Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren meerdere afstudeerders gehad, die mooie resultaten hebben opgeleverd. Kort gezegd is er met regelmaat instroom vanuit Avans naar Clixz. Om die redenen houden we graag contact met de studenten o.a. via de Avans bedrijvendag.

Nadat de Avans bedrijvendag de afgelopen 2 jaar helaas niet door is gegaan (door omstandigheden waar we allemaal last van hebben gehad), was het 17 maart gelukkig wel weer zover! Onze collega’s Jeroen en Jeffrey hebben samen met onze afstudeerders de Avans bedrijvendag bezocht. Hier hebben we onze kennis en ervaringen gedeeld. Niet alleen over ons vakgebied maar ook over de keuzes en ervaringen die op je pad komen na de studie.

Daarnaast hebben we ook op dit moment weer een aantal uitdagende en afwisselende afstudeeropdrachten beschikbaar welke we toegelicht hebben op de Avans bedrijvendag.

Voor ons is het natuurlijk interessant om potentiële afstudeerders of marktverkenners te spreken. Wij geloven erin dat wij met ons jonge team nauw kunnen verbinden met studenten. Hierdoor hebben we niet alleen een mooie omgeving voor afstudeerders maar ook voor starters. Het bewijs daarvan zien wij terug in het aantal oud-Avans studenten en ons jonge team. Benieuwd of Clixz een mooie uitdaging voor jou beschikbaar heeft, neem gerust contact met ons op!