Home » Over Clixz

Digitale bruggenbouwers

Organisaties maken gebruik van een breed scala aan systemen. Om efficiënter te werken en processen optimaliseren, is het noodzakelijk dat deze systemen optimaal samenwerken.

Daar zorgen wij voor! Als betrouwbare integratiepartner maken we naadloze applicatie-integraties. Het bouwen van koppelingen tussen applicaties met een beheersbare middleware-oplossing is onze specialiteit. Vandaar: digitale bruggenbouwers.

Voor dit integratieproces nemen wij de volledige verantwoordelijkheid. Inclusief de monitoring van de door ons gemaakte koppelingen, ook na de voltooiing van het traject. De meeste toegevoegde waarde leveren wij bij MKB+ bedrijven.

Volledige ontzorging, van A tot Z

Voor het integratieproces nemen wij de volledige verantwoordelijkheid. Inclusief de monitoring van de door ons gemaakte koppelingen, ook na de voltooiing van het traject.

GRONDIGE VOORBEREIDING

Functioneel en technische ontwerp van de datastromen en interfaces

Pragmatische verdieping van de bron en doel systemen om de meest robuuste koppeling te realiseren voor gegevensoverdracht, dataconversie en transformatie.

PROJECTMANAGEMENT EN INRICHTING

Projectmanagement en technische inrichting van interfaces en connectoren

Ontzorgen bij het volledig inrichten van de connectoren en afstemming met alle partijen.

BESTAND TEGEN BEDREIGINGEN

Beveiliging

Implementeren van strenge beveiligingsprotocollen om gegevens en systemen te beschermen.

TRAINING EN ADOPTIE

Opleiding en Ondersteuning

Training en ondersteuning zodat integraties soepel blijven werken en om u in staat te stellen zelf koppelingen aan te passen en te maken.

NAZORG

Monitoring

Om te garanderen dat de diensten van onze klanten 24/7 doorlopen, monitoren wij -of de klant zelf- de status van de afgenomen diensten of andere systemen binnen hun organisaties.

Enthousiast geworden?

Maak vrijblijvend kennis met Clixz en ontdek hoe we dankzij integratie operationele efficientie kunnen bereiken.

Slide thumbnail

Nee bedankt, liever niet.

Niets meer missen?

Ontvang eens per kwartaal een update over hoe we onze klanten op een innovatieve manier helpen met complexe integratievraagstukken.

Je kunt je op ieder moment uitschrijven.