Onze partners

Intelly Online

Onze partner bij de ontwikkeling van oplossingen met producten als i-Planning, i-Webconnect, i-Output Management en i-Connectivity. Intelly staat voor innovatie, gebruiksgemak en efficiency en dat merkt u zodra u met deze oplossingen werkt.

FLS Visitour

Onze partner voor de optimale afspraken- en routeplanningssoftware voor de technische buitendienst. Binnen enkele seconden coördineert u afspraken voor de korte en lange termijn. Dit leidt tot meer klanttevredenheid en aanzienlijk lagere kosten.

Sigmax

Onze partner voor de integratie van slimme ICT-oplossingen voor zakelijke gebruikers op het gebied van mobiel veldwerk. Hiermee realiseren wij slimme toepassingen voor handhelds, tablets of smartphones.

Flowmailer

Onze partner voor transactionele communicatie. Samen met Flowmailer zorgen wij ervoor dat de berichten niet alleen aankomen maar wordt het ook mogelijk om meer inzicht en grip te krijgen op de aflevering.

Spotler

Onze partner voor e-mail  marketing  automation. Uiteraard ook vanuit uw CRM of ERP pakket slim te koppelen met onze Middleware.

PTI

De PTI Planning Suite bestaat uit verschillende modules en add-ons. Ga je voor het hele pakket? Dan is jouw volledige proces optimaal ingericht en bespaar je gemiddeld 20% op planningstijd, loonkosten, reisbeweging en CO².