Clixz Websolutions: pragmatische oplossingen voor het web!

,

Per oktober zijn we gestart met Clixz Websolutions. Met Websolutions willen we de lijn van een pragmatische aanpak doortrekken naar oplossingen voor het web.

We breiden ons dienstenpakket verder uit door o.a. webhosting, webdesign en e-commerce-oplossingen aan te bieden. Dit sluit naadloos aan op onze werkzaamheden in de consultancy en automatisering. We kunnen bijvoorbeeld vanuit een offerteformulier op een website de data direct laten landen in de Leads-module van ons ClixzPlatform zodat er geen enkele lead gemist wordt.

Daarnaast bieden we nu ook de optie voor onderhoud van uw website aan. Denk hierbij aan het up-to-date houden van het CMS, de plugins, de thema’s en de code van de website. Ook kunnen we u helpen met het beter beveiligen van de website of het verbeteren van de snelheid van de website, om zo hoger te komen in Google.

De keuze om ons in weboplossingen te specialiseren komt niet uit het niets. Per oktober is onze college Richard full-time bij ons in dienst gekomen. Voorheen werkte Richard part-time bij ons en had hij er een bedrijf genaamd DynSys/IO in de webhosting en webdesign naast. Hij heeft besloten dit onder te brengen bij Clixz om zo full-time aan automatisering én weboplossingen te kunnen werken. Zodoende kunnen we u ook weboplossingen aanbieden.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van weboplossingen? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie voor Websolutions.