Snellere betaling van uw factuur of aanmaning met een QRCode!

Bij CM maken ze het mogelijk voor ondernemers om digitale transacties te maken en in aanmerking te komen voor de gewenste betalingsmethodes van het hedendaagse digitale betalingsverkeer. Om dit voor u beschikbaar te maken hebben wij een nieuwe koppeling ontwikkelt voor het afhandelen van betalingen via CM.

Deze koppeling ondersteunt de online betalingsmogelijkheden doormiddel van de integratie van de volgende platformen: PayPal, iDeal, Bank contacten en alle gerenommeerde creditcard verstrekkers.

Na dat deze koppeling tussen de juiste platformen is gemaakt kan de gebruiker deze simpelweg aan elkaar linken. Hierna zijn verschillende output mogelijkheden om deze te kunnen verzenden. Onder deze mogelijkheden valt ook het versturen van een QR code die de informatie bevat voor een betaling. Deze zal na het scannen de gebruiker doorverwijzen naar de gekozen betaalmogelijkheid.

Momenteel is de eerste die actief gebruik maakt van deze koppeling Gamko. Bij Gamko zetten ze deze koppeling in om contactloze transacties direct te kunnen afhandelen via mail .

Quote door Gamko “Door een QR code aan onze documenten toe te voegen maken we het voor onze klanten eenvoudiger om ons meteen te kunnen betalen. Sinds de QR code ook op onze aanmaningen staat worden de openstaande posten vaak vrijwel direct betaald.

Wilt u meer informatie over onze koppelingen of bent u nieuwsgierig geworden naar wat voor standaard oplossingen wij te bieden hebben? Neem dan snel contact op en dan zetten wij de koffie voor u klaar!