Digitaal versturen van meerdere offertes

In de sales module was het al mogelijk om meerdere offerteversies in één keer naar de klant te versturen. Zo kan een adviseur huur en koop offertes van meerdere CV-toestellen in één mail naar de klant sturen.

Het komt echter steeds vaker voor dat een klant op zoek is naar meerdere energiebesparende maatregelen. Wat is er nu mooier dan voor al deze maatregelen bij één partij terecht te kunnen? Met de laatste wijziging in de sales module is het nu mogelijk om offertes van verschillende offertecategorieën (CV-toestellen, zonnepanelen, warmtepompen etc.) in één overzicht naar de klant te sturen.

Om deze aanlevering mogelijk te maken hebben we met een slimme opzet het mogelijk gemaakt om over meerdere offertes heen één aanbod naar de klant te genereren. Nu wordt alles via één mail verstuurd en worden alle offertes ook in één overzicht getoond. Dit is makkelijker voor de adviseur en overzichtelijker voor de klant!

Op de afbeelding is te zien hoe zo’n overzicht eruitziet. Aan de linkerkant wordt de huidige offerte getoond, terwijl aan de rechterkant een sidebar wordt getoond met bijlagen en kan er worden doorgeklikt naar andere offertes.

  • Bijlagen: hier worden de toegevoegde bijlagen per offerte getoond
  • Aanbod: hier worden alle offertes getoond. Op de afbeelding is te zien dat dit overzicht offertes voor warmwatertoestellen, zonneboilers en CV-toestellen bevat. Door op het “oog icoon” te klikken open je deze offerte in een nieuw tabblad.
  • Valideer relatie informatie: hier kan de klant zijn geboortedatum en IBAN gegevens invullen of valideren.