Integraties Proqs (OutSystems) bij van Vulpen

Onze klant van Vulpen heeft als motto ” Wij zijn Van Vulpen.” Met deze nieuwe slogan geven zij aan dat zij met z’n allen één ‘Van Vulpen-team’ zijn. Dat men enorm betrokken is bij elkaar en alles voor elkaar over hebben. En dat ze letterlijk hand-in-hand van betekenis willen zijn voor klanten en de wereld om hen heen.  

Wij werken al een paar jaar samen met van Vulpen en hebben sindsdien een groot aantal koppelingen en logica oplossingen ingezet voor en met diverse eind systemen. Sinds afgelopen jaar is daar een belangrijke schakel bij gekomen: 

Na jarenlang gebruik van het veelzijdig, in eigen beheer gebouwde “InfoSys”, is een professionalisering-slag en optimalisatie traject ingezet, waarmee de opzet van het bedrijf en bouw van het nieuwe systeem “Proqs” een feit werd. Door de inzet van OutSystems, onze middleware “Intelly Connectivity” in combinatie met de uitgebreid opgedane kennis de afgelopen jaren, wordt er druk gebouwd aan een veelzijdige oplossing voor de toekomst. 

De eerste fase behelst koppelingen met een aantal eindsystemen in de periferie van het nieuwe systeem “Proqs”.  

Zo koppelen we op dit moment met Exact, voor bijvoorbeeld het ophalen van debiteuren en salaris (strook) informatie. Daarnaast is er een koppeling ingezet om de gebruikte CAD/CAM applicatie te ontsluiten voor het wederzijds interfacen van technische tekeningen, project en klant informatie. 

Door gefaseerd stappen in productie te nemen, zorgt van Vulpen ervoor dat zowel de gebruiks als de technische applicatie optimaal en efficiënt worden afgestemd en ingezet. De volgende fase zal dan ook betekenen dat we ondermeer de koppelingen met de DSP en GeoLantis 360 zullen aanpakken.  

 

 

We houden jullie op de hoogte, mocht je meer willen weten over onze uitgebreide koppel en logica mogelijkheden, schroom niet om even contact op te nemen met één van onze consultants!