Lancering website Teeuwissen

In onze vorige nieuwsbrief hebben we verteld over de lancering van Clixz Websolutions. Met Websolutions bieden we naast integraties en automatisering ook creatieve oplossingen voor het web aan. In deze nieuwsbrief willen we je graag ons eerste project voor Websolutions presenteren.

De afgelopen maanden zijn we bij Clixz druk bezig geweest met de nieuwe website van onze klant Teeuwissen Rioolreiniging uit Huizen. De vorige website van Teeuwissen was enigszins gedateerd en was toe aan een opfrisser. Daarnaast was er behoefte aan het stroomlijnen van bepaalde processen van de website zoals het plaatsen van diensten, nieuwsberichten, vacatures en offerteaanvragen via de website.

We hebben de ‘groen-gele’ huisstijl van Teeuwissen overgenomen en zijn aan de slag gegaan met een nieuw design. Het nieuwe design wordt gekenmerkt door strakke lijnen en opvallende kleuren. Nieuwe pagina’s zijn onder andere de volwaardige “Vacatures” pagina en de “Werken bij” pagina. De website is nu ook volledig responsive, dat inhoudt dat de website mee schaalt hoe kleiner het scherm wordt. Dit garandeert optimale leesbaarheid en toegankelijkheid op elk apparaat.

In de volgende fase liggen het integreren van de website en ons ClixzPlatform op de planning. Wellicht dat we je daar meer over kunnen vertellen in onze volgende nieuwsbrief!

Bekijk de nieuwe website van Teeuwissen Rioolreiniging op https://teeuwissen.com.

Ook interesse in de diensten van Clixz Websolutions? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.