Livegang ClixzPlatform 5.0

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het vernieuwde platform. Er is niet alleen hard gewerkt door ons maar ook door iedereen die mee heeft getest en feedback heeft geleverd. Inmiddels is 5.0 door meerdere gebruikers in gebruik genomen bij Volta, Kemkens, Ewacht Noord en er staat nog meer op de planning…

De aftrap van het 5.0 platform verliep in eerste instantie kleinschalig. Het platform is getest in samenspraak tussen de Keyusers en Clixz. Naar verloop van tijd zijn de eerste gebruikers aan de gang gegaan met het 5.0 platform. Het is mogelijk om zowel het huidige als het nieuwe platform naast elkaar te draaien doordat beide platformen tegen dezelfde database aanpraten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in het huidige platform de leads te verwerken maar de sales te verwerken in het vernieuwde platform.

Hoewel er samen met iedereen die input heeft geleverd veel werk is verzet, hebben we ook veel positieve reacties ontvangen. Met name de verbetering in de laadsnelheid en responsiviteit is door meerdere gebruikers teruggekoppeld. Naast de verbeteringen zijn er ook diverse nieuwe functionaliteiten in het 5.0 platform beschikbaar waar na inrichting gebruik van gemaakt kan worden… Voor iedereen tegen wie we dat nog niet gezegd hebben, bedankt voor jullie input en samen werken we dagelijks aan het verbeteren van het ClixzPlatform.