Digitalisering inschrijfprocedure voor het TeamNL Centrum

De uitdaging

Ten behoeve van de inschrijvingen voor maaltijdvoorziening bij het TeamNL Centrum (voorheen Centrum voor Topsport en Onderwijs), was het management op zoek naar een oplossing om de procedure efficiënter te laten verlopen. Voor de sporter dient het gebruiksvriendelijk, efficiënt en veilig te zijn, waar het ook voor de catering duidelijk moet zijn wat er verwacht wordt.

Management

Het efficiënter laten verlopen van het proces voor het management

Catering & Sporters

Gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie voor de sporter en de catering

De oplossing

Clixz heeft voor deze uitdaging de volledige inschrijf procedure gedigitaliseerd door inzet van de module “Prefilled-Forms” het in ClixzPlatform en met behulp van Connectivity voor geautomatiseerde berichtgevingen.

Uitnodiging

Wekelijks ontvangen sporters een persoonlijke mail met daarin een unieke link naar het persoonlijke formulier om de maaltijdvoorziening door te geven.

Persoonlijk wekelijks formulier

Het formulier bevat de persoonlijke gegevens van de sporter, de periode (week) en menu gegevens. Op het formulier kan de sporter aangeven op welke dag er mee gegeten wordt, en welk menu (op basis van de bijgeleverde menukaart) hij wenst te reserveren. Daarnaast kan nog aangegeven worden of er specifieke wensen zijn, zoals veganistisch, glutenvrij of andere maaltijdvoorwaarden. Ook als de sporter niet mee-eet, kan dit opgegeven worden met een reden zodat het voor zowel management als catering inzichtelijk is wat de opkomst uiteindelijk zal zijn.