Koppeling van optimalisatie- en planningssoftware FLS Visitour aan Microsoft Dynamics NAV, FieldAssist en Harmony voor GEAS Energiewacht

Onze klant GEAS Energiewacht staat in Oost-Nederland met 120 ervaren servicemedewerkers, 24 uur per dag klaar om de verwarmingsinstallaties van hun 125.000 vaste abonnees te onderhouden en om storingen op te lossen.

De uitdaging

Samen met Clixz zocht GEAS naar een stabiele, betrouwbare en betaalbare oplossing om de verschillende applicaties binnen het applicatielandschap met elkaar te koppelen. Tevens wilde de afdeling Applicatiebeheer de mogelijkheid hebben om zelfstandig interfaces en koppelingen te maken en aan te passen.

Concreet betekende dit dat de optimalisatie- en planning software Visitour gekoppeld moest worden aan Microsoft Dynamics NAV, FieldAssist en Ortec Harmony.

De oplossing

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben wij de implementatie van i-Connectivity gerealiseerd. Hierdoor werd het mogelijk op efficiënte wijze een koppeling tussen de verschillende applicaties te realiseren. Deze oplossing is zelfstandig door de klant aan te passen en te beheren. Zo ligt het beheer in handen van de afdeling Applicatiebeheer, geheel volgens wens van GEAS.

Voordeel 1

Oplossing is in beheer van klant

Voordeel 2

Oplossing is naar wens in te richten

Resultaat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

“Dit is een quote van een klant. Hierin uit de klant zijn tevredenheid met de geleverde oplossing.”