Volta Limburg is sinds 9 september 2019 live gegaan met de Sales module. De Sales module van het ClixzPlatform wordt direct gevoed door de Leads module die reeds binnen Volta Limburg in gebruik is. Door deze twee modules met elkaar te integreren is de informatie die door de Commerciële binnendienst/Customer Service medewerkers verzameld wordt, direct beschikbaar voor de adviseurs.

De Sales module stelt Volta Limburg onder andere in staat om:

  • Het verkoopproces naadloos aan te laten sluiten op de leadopvolging
  • Professionele offertes op te stellen voor potentiële én bestaande klanten met behulp van de offertewizard
  • De binnendienst meer overzicht te geven op het proces
  • De binnendienst te ondersteunen in de verwerking van de gegevens
  • Klanten digitaal offertes in te laten zien en ondertekenen
  • Vanuit één applicatie de Salesfunnel op te volgen en hierover te rapporteren

In de eerste evaluatie na twee weken is er door alle eindgebruikers enthousiast op gereageerd. Onderstaand de reactie van één van de adviseurs van Volta Limburg:

“De eerste opnames zijn vlot verlopen. Het is altijd even wennen wanneer je met een nieuwe tool aan het werk gaat. Gelukkig hebben we flink getest en kunnen we waar nodig voor vragen en ondersteuning terecht bij het team.

Het fijne aan de tool is dat wij als adviseurs nu alles vastleggen voor zowel de klant, de installateur en intern. Alle informatie is op één plek te vinden. De klant ontvangt een offerte en/of overeenkomst, de installateur een duidelijke opname waarin alle details zijn opgenomen inclusief foto’s en onze Commerciële binnendienst ontvangt ook weer alles in één pakket wat de verwerking vereenvoudigd. We hebben een mooie stap vooruit gemaakt!”