Samenwerking Avans Hogeschool

Avans is voor ons geen onbekende. Zo hebben wij diverse alumni van de opleidingen Business IT & Management en collega’s van de informatica opleiding. Daarnaast leidt een rondje in de pauze regelmatig nog langs de gebouwen van Avans. Soms kunnen we er dus letterlijk niet omheen!

Naast de bekendheid werken we op verschillende gebieden samen. Twee jaar geleden is dit begonnen met een bezoekje aan de bedrijvendag bij Avans. Dit is later opgevolgd door onze eerste afstudeerder. Naast afstudeerders zijn onlangs ook twee studenten begonnen aan hun derdejaars stage. Jason en Fabian zijn in september begonnen met hun opdracht gericht op het gebruik van onze issuetracker module. We bieden graag de kans aan studenten om niet alleen mee te lopen maar ook zelf een eigen project tijdens de stageperiode af te ronden. Naast dat we samenwerken aan een mooi resultaat delen we graag onze ervaring en kennis en hopen we een leerzame ervaring te bieden aan Jason en Fabian!

Aanvullend op Alumni, stagiaires en afstudeerders zijn er ook studenten bij ons werkzaam. Met een aan de studie gerelateerde, leerzame bijbaan ondersteunen zij ons in verschillende belangrijke taken.

Alle Avans/student invloeden hebben bij ons geleid tot mooie resultaten. Zo heeft onze eerste afstudeerder samen met ons de aftrap gedaan met de eerste module in ons vernieuwde platform en levert de frisse blik van studenten ons vaak nieuwe inzichten. We zien de ‘samenwerking’ met Avans dan ook als een win-win situatie voor beide partijen en willen dit in de toekomst blijven doorzetten!