Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan onze online branding, marketing en ‘digitale’ gezicht. Dankzij deze inspanningen hebben we nu een levend Facebook, Instagram en LinkedIN kanaal waar we minstens een keer per week een update over actualiteit binnen de branche, binnen het bedrijf en team, of bijvoorbeeld succesverhalen delen.

 

Omdat de website ook een belangrijk medium is, hebben we ons de afgelopen periode gefocust op het doorvoeren van verschillende optimalisaties op de website. Zo hebben we onze hoofdactiviteiten, namelijk integraties, consultancy en digitale innovaties, een prominentere rol laten spelen. Ook hebben we het design van verschillende pagina’s op de schop genomen om deze te laten conformeren met de kleuren, vormen, lettertypen en algemene uitstraling die we in onze commerciële documenten en in de social media content hanteren.

 

We zouden natuurlijk nog wel even door kunnen gaan met het opnoemen van de tientallen verbeteringen die we op de website hebben doorgevoerd, maar je kunt de wijzigingen vanaf nu natuurlijk ook zelf bekijken! Daarom nodigen we je van harte uit de nieuwe website eens door te lopen. Wat we ook erg graag horen, is je feedback. Heb je op- of aanmerkingen? Laat dat dan a.u.b. aan ons weten door dit per mail te communiceren met jneeskens@clixz.nl.