Consultancy bij Clixz, pragmatisch en doelgericht

Onze werkwijze noemen wij graag pragmatisch, wij plannen zorgvuldig en pakken snel door. Dit wordt versterkt door de veelzijdigheid van onze consultants die zowel functioneel als technisch vaardig zijn.

 • Stap 1

  Analyse

  Complexe vraagstukken vragen een gedegen analyse. Maar voor zowel complexe en minder complexe vragen kiezen wij voor een pragmatische aanpak. De praktische toepassing oftewel het ‘nut’ van de oplossing staat hierbij centraal. Aansluitend daarop zorgen wij ervoor dat de juiste partijen betrokken worden en betrokken blijven bij het project. De aanpak hiervoor schrijven wij uit zodat voor alle partijen duidelijk is wat het verloop van het project gaat worden.

 • Stap 2

  Uitvoering

  Een analyse uitvoeren en een plan opzetten is stap 1 maar de uitvoering volgen is een ander verhaal. Complexe vraagstukken vragen om coördinatie tussen verschillende partijen, budget, doorlooptijd en kwaliteit. Niet alleen het opvolgen van de afspraken uit de eerdere analyse fase is hierbij belangrijk, maar ook het bijhouden van verbeteringen voor een eventuele latere projectfase. Het behalen van het vooraf gestelde doel staat hierbij centraal.

  Stap 2

 • Stap 3

  Oplevering

  Kort gezegd is een project pas opgeleverd als de klant tevreden is! In één keer de perfecte oplossing bieden is natuurlijk geweldig. Maar na een kritische blik wordt er dikwijls ruimte gevonden voor verbetering.

 • Stap 4

  Nazorg

  Naast het opleveren van slimme oplossingen richten we ons ook op de fase na oplevering. En dat gaat verder dan een tevreden klant op het moment van oplevering. Door de veelzijdigheid aan kennis van onze consultants zijn wij in staat om de behoeften van de klant verder te analyseren. Ook na oplevering van een project kunnen wij hierdoor de klant blijven ontzorgen.

  Stap 4