Dashboard module ClixzPlatform bij HAS

Binnen het ClixzPlatform zijn er meerdere invalshoeken voor het gebruik van de Dashboard-module. Voorbeelden hiervan zij het monitoren van het behalen van targets, inzichtelijk krijgen hoeveel leads of offertes nog open staan en de verwerkingsaantallen van de IntellyAgent, Sinds kort is er een nieuwe functionaliteit ontwikkeld binnen de Dashboard-module, namelijk de “doorklik-functie”. Deze functionaliteit biedt een extra functionele “laag” aan de dashboards.

Een voorbeeld van deze nieuwe functionaliteit is te vinden binnen de ClixzPlatform-omgeving van onze klant HAS Automatisering B.V. Het functioneel beheer maakt namelijk veelvuldig gebruik van onze dashboard- en onze datamanagement-module, zo houden ze bijvoorbeeld inzichtelijk waar processen “vast” kunnen hangen en waarom. Deze berichten kunnen dan vanuit de Datamanagement-module direct worden bijgesteld. Een voorbeeld hiervan is ontbrekende data die niet is meegestuurd door de eind gebruiker.

Hieronder is te zien dat er 2 berichten niet goed door het proces gaan.

 

Wanneer de beheerder op de balk klikt, verandert deze in een tabel met meer data over deze 2 berichten:

 

Een tabel is maar een voorbeeld van wat de actie is wanneer er doorgeklikt wordt, dit kunnen ook dan weer andere grafieken zijn. Er zijn ook meer dan twee lagen mogelijk, dit is in theorie eindeloos.

Om het voor het de beheerders nog makkelijker te maken, gaan we nog één stap verder.  Wanneer op het ID van een van de berichten geklikt wordt, dan linkt deze direct naar de corresponderende Datamanagement tabel en kan dit bericht worden bijgesteld. De beheerder hoeft nu niet meer zelf te navigeren naar de module en handmatig te filteren op het ID.

Door de kracht van het bundelen van de Dashboard en Datamanagement module wordt HAS Automatisering B.V. voorzien van inzicht in fouten in het proces en wordt direct de mogelijkheid aangeboden deze bij te stellen binnen twee klikken van de muis.

 

Ziet u ook kansen dat ons dashboard inzicht kan bieden in uw proces(sen), aarzel dan niet om met ons contact op te nemen!