Onlangs heeft Kemkens de koppeling tussen 2Solar en het ClixzPlatform in gebruik genomen.

Waar het ClixzPlatform voor veel uiteenlopende zaken wordt ingezet is 2Solar sterk in het uitbrengen van zon gerichte offertes. Met de koppeling tussen 2Solar en het ClixzPlatform worden nu de voordelen van beide systemen benut!

Met de koppeling is het nu mogelijk om het proces van leads tot succesvolle offertes op te volgen in ClixzPlatform. Voorheen was het nodig om leads/sales los van elkaar te behandelen. Bij Kemkens is het nu mogelijk om de lead opvolging en het aanmaken van offertes in het Platform uit te voeren.

Indien de lead leidt tot een offerte zal er vanuit het ClixzPlatform een signaal gestuurd worden om een gekoppelde offerte in 2Solar te maken. In 2Solar worden specifieke zaken ingevoerd en berekend zoals bijvoorbeeld het legplan, de besparing en de terugverdientijd. Alle relevante gegevens vanuit 2Solar worden weer terug gesynchroniseerd naar het Platform.

 

Op deze wijze kan er dus gebruik gemaakt worden van de zon gespecialiseerde functionaliteiten in 2Solar, maar kan de opvolging en uiteindelijk opdracht tot order vanuit het ClixzPlatform gedaan worden. Een voorbeeld hiervan is de offerte lay-out zoals deze nu al bij Kemkens bekend is aanvullen met gegevens uit 2Solar:

 

De laatste weken is er samen hard gewerkt aan de koppeling. Aansluitend daarop zal er de komende weken nog hard gewerkt worden aan verbeteringen. Dit waren pas de eerste stappen maar er is nog genoeg ruimte voor verbeteringen!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *