Koppeling met Smart API bij onze klant Anticimex België

Voor onze klant Anticimex België, onderdeel van het internationale bedrijf Anticimex Pest Control, hebben wij een koppeling gebouwd met de Smart API van Anticimex. Anticimex is een bedrijf dat zich specialiseert in de ongediertebestrijding en dat ook nog eens digitaal, volledig gifvrij en milieuvriendelijk.

De koppeling die wij voor Anticimex België hebben gebouwd heeft betrekking tot de zogenaamde Smart API. Dit is een centrale plek voor meet informatie van Anticimex. Anticimex maakt gebruikt van IoT-devices zoals vallen en bewegingssensoren. Deze apparaten genereren waardevolle data die vervolgens naar een database in het Smart systeem gestuurd worden. Onze uitdaging lag bij het ophalen van deze data, het verzamelen en klaarzetten waarna Anticimex rapporteert over deze data door middel van Microsoft PowerApps.

Omdat het over veel data gaat zoals alle individuele apparaten en de bijbehorende gebeurtenissen (events) hebben we gekozen voor een ‘paged’ oplossing. Dit houdt in dat we niet alle data in één keer ophalen maar dat we het in ‘pages’ geïtereerd ophalen. Als voorbeeld: we willen 10.000 gebeurtenissen ophalen van de apparaten, dan halen we deze in verzoeken van 1000 op en herhalen we dat 10 keer. Zo zitten we andere processen niet onnodig in de weg en beperken we de doorlooptijd van elke individuele actie.

Ook benieuwd of we voor uw API een connector hebben? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!