Maak kennis met Kheibar!

 

Kheibar is een echte bezige bij! Hij is sinds jongs af aan al bezig met computers/ict en alles wat daarbij hoort.  Zo is hij al jaren gedreven actief als front-end developer en bouwt hij voor elk ongemakje een app. Want echte IT’ers zijn immers lui.  Hij is super geïnteresseerd in de manier waarop applicaties communiceren en werkt het liefst de hele dag in Visual Studio Code.

Naast het programmeren is Kheibar weg van voetbal & data. Het is dan ook niet gek dat hij meer vrije tijd kwijt is aan het spel Football Manager dan dat hij wil toegeven. In het weekend is hij te vinden op de driving range om een balletje te slaan.  Hij houdt van lekker (ongezond) eten en kan je van alles vertellen over de wereld van junkfood. Zijn favoriete serie is SpongeBob.

Binnen Clixz kan Kheibar (bijna) al zijn passies combineren en hij helpt de klanten van Clixz dan ook altijd met een glimlach!

Kheibar is enthousiast over de sfeer binnen het Clixz team en kan niet wachten om samen met zijn collega’s het IT-landschap te verkennen.