Maak kennis met de mensen van Clixz

Hoe innovatief onze producten en oplossingen ook mogen zijn, het zijn uiteindelijk de mensen van Clixz die het verschil maken. Maakt u kennis met ons team.

Jeroen Smit
Jeroen SmitEigenaar Clixz, projectleider en ICT-consultant
Managed projecten bij klanten en overziet alle lopende projecten. Implementeren, koppelingen maken, pakketten selecteren en slimme oplossingen bedenken. Mooi werk, dat hij samen met klanten en Clixz-collega’s doet. Naast werken houdt Jeroen van reizen maken met z’n gezin, kitesurfen en duiken. En op z’n tijd geniet hij graag van een mooi glas wijn in goed gezelschap. Jeroen is eerlijk, transparant, loyaal en een gevoelsmens. En ziet presentaties voor groepen mensen als een noodzakelijk kwaad.
Jeroen Kaslander
Jeroen KaslanderTechnisch, functioneel en business consultant / Projectleider
Analyseert processen om technische oplossingen te creëren voor bedrijfsvraagstukken. Denk aan de inrichting van interfaces en communicatiestromen. Ontwerpt binnen het ClixzPlatform generieke en modulaire oplossingen. Is vooral blij met de innovatieve en creatieve kant van het vak. Naast werk is Jeroen sport. Sprong 25 jaar op hoog niveau trampoline, was meerdere malen nationaal kampioen en deed mee aan EK’s en WK’s. Ook reisde hij met Armin van Buuren en een crew van 25 mensen de wereld over om 35 shows te springen in de Armin-Only Intense world-tour.
Jesper Baardman
Jesper BaardmanTechnisch en functioneel consultant
Pakt alles op m.b.t. tot nieuwe functionaliteiten binnen het Clixz Platform. Stelt datasets op voor rapportages. Richt datastromen en automatische berichtgevingen in. En praat met ontwikkelaars over nieuwe mogelijkheden van het Clixz Platform. Zeer afwisselend en daarom leuk werk. Privé is Jesper een fervent reiziger en wintersporter. De wereld ligt er om ontdekt te worden is zijn motto. Je herkent Jesper aan z’n Apple laptop – als enige bij Clixz – en aan z’n bebaardheid. Hij heet niet voor niks Baardman…
Jeffrey van Ligten
Jeffrey van LigtenTechnisch en functioneel consultant
ICT-consultancy en werkzaamheden aan het Clixz-platform vormen de dagelijkse uitdaging van Jeffrey. Hij heeft veel ervaring als ERP-consultant, met name op functioneel gebied. Duikt graag lekker de diepte in. De mix tussen functionele en technische taken komt mooi samen in het Clixz-platform. Privé houdt hij van lekker eten en sporten, voor de juiste balans. Liefst afwisselend en grensverleggend. Is niet bang om zichzelf regelmatig te pushen. En zoals het een echte IT’er betaamt, is de passie voor techniek en computers nooit ver te zoeken!
Melany Vossen
Melany VossenOffice manager
Geen dag is hetzelfde bij Clixz, dit geldt ook regelmatig voor de werkzaamheden van Melany. De veelzijdigheid en afwisseling in de functie als office manager is wat het werk voor haar zo leuk maakt. Naast de zeer afwisselende werkzaamheden heeft ze de primeur bij Clixz als eerste vrouwelijke collega, ze weet haarzelf prima staande te houden tussen de mannelijke collega’s. In haar vrije tijd besteedt ze graag tijd samen met haar twee kinderen en aan gezelligheid met vrienden. Naast alle gezelligheid houdt Melany van reizen, van verre bestemmingen tot weekendjes weg in eigen land.
Bas Cijsouw
Bas CijsouwTechnisch en functioneel consultant
Bas vindt graag technische oplossingen voor de dagelijkse problemen. Waar anderen misschien alleen functioneel de diepte in gaan, is Bas er niet vies van om zichzelf technisch te verdiepen in bijvoorbeeld de verbeteringen voor het ClixzPlatform. Door zijn opgedane kennis van informatica vormt Bas een belangrijke schakel tussen Clixz en de ontwikkelaars. Naast de passie voor IT op de werkvloer past Bas dit ook graag toe in het dagelijks leven, denk hierbij aan uiteenlopende hobbyprojecten. Verder is Bas in zijn vrije tijd in de sportschool te vinden waar hij met zijn vrienden zijn energie kwijt kan. Tot slot, als het weer het toelaat, trekt Bas er graag op uit om buiten op zoek te gaan naar sporen en overblijfselen in de grond uit de verre geschiedenis. Tijdens de zoektochten worden de meest uiteenlopende spullen gevonden, van onschuldige muntjes tot zelfs gevaarlijke munitie!
Richard van Dijk
Richard van DijkWebbouwer
Richard ondersteund als zelfstandige Clixz bij het onderhouden van de website. Denk hierbij aan updates, content en SEO. Dankzij jaren ervaring met systeem- en netwerkbeheer, webdevelopment en webdesign is Richard technisch aangelegd maar houdt hij toch de business in het achterhoofd. In zijn vrije tijd ondervindt Richard veel plezier in het sleutelen aan zijn zelfgebouwde gaming-PC en (hoe kan het ook anders) het spelen van games. Naast computers houdt Richard van berglandschappen en backpacken. Hij is dan ook groot fan van Oostenrijk.
Koen Deurloo
Koen DeurlooTechnisch en functioneel consultant
Een passie en fascinatie voor techniek, IT en gadgets. Het zoeken naar oplossingen en het oplossen van de technische puzzel is de uitdaging! Koen kan gerust een dag diep in de techniek zitten om een oplossing te zoeken en laat zich door een probleem niet tegen houden. In zijn vrije tijd zit deze jongen nooit stil; wielrennen, wandklimmen, boulderen, klussen, snowboarden, op avontuur met de honden en ga zo maar door. Maar als hij dan toch stil zit, vind je hem achter zijn pc met een kat op schoot.
Pascal Dijkshoorn
Pascal DijkshoornTechnisch en functioneel consultant
Met een net afgeronde opleiding Supply Chain Management komt Pascal uit een andere hoek dan zijn collega’s. Tijdens zijn opleiding is hij erachter gekomen dat zijn passie ligt bij data en IT. Hij is dan ook erg blij dat hij hier bij Clixz veelvuldig mee in aanraking komt. Binnen Clixz is Pascal dagelijks bezig met het ClixzPlatform. Hiervoor behandelt hij technische vraagstukken van klanten en gaat hij in gesprek met ontwikkelaars over nieuwe functionaliteiten. Uitdaging vindt hij erg belangrijk in zijn werk en die vindt hij zeker bij Clixz. Naast zijn werk is Pascal veel bezig met het ontdekken van nieuwe muziek en bezoekt hij graag festivals. Lowlands is dan ook het hoogtepunt van zijn jaar. Verder houdt Pascal van sporten. Hij voetbalt wekelijks en verlegt graag zijn grenzen met snowboarden.