Maak kennis met de mensen van Clixz

Hoe innovatief onze producten en oplossingen ook mogen zijn, het zijn uiteindelijk de mensen van Clixz die het verschil maken. Maakt u kennis met ons team.

Jeroen Smit
Jeroen SmitEigenaar Clixz, projectleider en ICT-consultant
Managed projecten bij klanten en overziet alle lopende projecten. Implementeren, koppelingen maken, pakketten selecteren en slimme oplossingen bedenken. Mooi werk, dat hij samen met klanten en Clixz-collega’s doet. Naast werken houdt Jeroen van reizen maken met z’n gezin, kitesurfen en duiken. En op z’n tijd geniet hij graag van een mooi glas wijn in goed gezelschap. Jeroen is eerlijk, transparant, loyaal en een gevoelsmens. En ziet presentaties voor groepen mensen als een noodzakelijk kwaad.
Jeroen Kaslander
Jeroen KaslanderTechnisch, functioneel en business consultant / Projectleider
Analyseert processen om technische oplossingen te creëren voor bedrijfsvraagstukken. Denk aan de inrichting van interfaces en communicatiestromen. Ontwerpt binnen het ClixzPlatform generieke en modulaire oplossingen. Is vooral blij met de innovatieve en creatieve kant van het vak. Naast werk is Jeroen sport. Sprong 25 jaar op hoog niveau trampoline, was meerdere malen nationaal kampioen en deed mee aan EK’s en WK’s. Ook reisde hij met Armin van Buuren en een crew van 25 mensen de wereld over om 35 shows te springen in de Armin-Only Intense world-tour.
Jesper Baardman
Jesper BaardmanTechnisch en functioneel consultant
Pakt alles op m.b.t. tot nieuwe functionaliteiten binnen het Clixz Platform. Stelt datasets op voor rapportages. Richt datastromen en automatische berichtgevingen in. En praat met ontwikkelaars over nieuwe mogelijkheden van het Clixz Platform. Zeer afwisselend en daarom leuk werk. Privé is Jesper een fervent reiziger en wintersporter. De wereld ligt er om ontdekt te worden is zijn motto. Je herkent Jesper aan z’n Apple laptop – als enige bij Clixz – en aan z’n bebaardheid. Hij heet niet voor niks Baardman…
Jeffrey van Ligten
Jeffrey van LigtenTechnisch en functioneel consultant
ICT-consultancy en werkzaamheden aan het Clixz-platform vormen de dagelijkse uitdaging van Jeffrey. Hij heeft veel ervaring als ERP-consultant, met name op functioneel gebied. Duikt graag lekker de diepte in. De mix tussen functionele en technische taken komt mooi samen in het Clixz-platform. Privé houdt hij van lekker eten en sporten, voor de juiste balans. Liefst afwisselend en grensverleggend. Is niet bang om zichzelf regelmatig te pushen. En zoals het een echte IT’er betaamt, is de passie voor techniek en computers nooit ver te zoeken!
Rik Snoei
Rik SnoeiTechnisch en functioneel consultant
Denkt mee over het oplossen van problemen van klanten. Vertaalt klantwensen naar mogelijkheden. En ondersteunt het team op meerdere manieren door te pionieren aan de hand van opdrachten. Denk aan de verbetering van beveiliging en gebruiksgemak en aan het testen van het Clixz Platform. Leuk omdat hij steeds bijleert en zo steeds meer kan bijdragen aan het team en de klanten van Clixz. Rik is een mensenmens, gaat graag naar de film en trapt regelmatig wat kilometers weg op z’n fiets.
Yorick van de Haar
Yorick van de HaarTechnisch consultant
Met een grote diversiteit aan ervaring in diverse technologieën werkt Yorick graag aan creatieve oplossingen. Hij heeft veel ervaring in de programmering van training software en applicaties in Virtual Reality. Aansluitend hierop heeft Yorick interesse in diverse technieken op IT vlak, voor de kenners: procedural generated content(bijv. omgevingen, gebouwen, afbeeldingen), neural networks, Artificial intelligence(AI), blockchain. Naast het werk is Yorick een liefhebber van reizen, lekker eten en het ervaren voor hem onbekende culturen. In de wat meer dagelijkse vrije tijd bestedingen geniet hij graag van een goede serie en af en toe gamen.
Lars van Asseldonk
Lars van AsseldonkTechnisch en functioneel consultant
Ondertussen alweer bijna twee jaar werkzaam bij Clixz en vooral bezig met de documentatie van software. Rapporteert alle maandelijkse updates en neemt de belangrijkste ontwikkelingen mee in de nieuwsbrief. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de interne planning. Openstaande en gesloten issues bijhouden dus in de Clixz Issue Tracker. Is tevens steun en toeverlaat voor de andere teamleden. Een mooie start van een carrière in de ICT. Als Lars niet werkt, sport hij; voetballen, tennissen en ieder jaar skiën met een grote vriendengroep.
Joeri Schreuder
Joeri SchreuderAfstudeerstagiaire
Is bezig met zijn afstudeerstage voor de opleiding Business IT & Management. Hierbij houdt hij zich bezig met de implementatie van het nieuwe Clixz platform bij klanten. Joeri streeft altijd naar het creëren van win-win situaties en is gericht op tevredenheid van klanten. Privé is hij dagelijks in de sportschool te vinden en kijkt hij graag voetbal. Hij houdt van een feestje op zijn tijd en gaat graag op vakantie naar mooie bestemmingen.