Onze partner: PTI

Wij zijn PTI, een IT driven organisatie.

Jij wilt jouw werkprocessen zo slim en efficiënt mogelijk organiseren en uitvoeren. Dat snappen we. Wij zijn ervan overtuigd dat een slim en geoptimaliseerd proces waarde creëert voor organisatie én eindklant.

De wereld wordt steeds meer technologisch gedreven. Dit vraagt om aanpassingsvermogen en meer focus op het slimmer maken van jouw processen. Laat dat nou precies ons ding zijn. Al meer dan 25 jaar lopen wij rond in de wereld van planning, installatie en onderhoud. Wij begrijpen dat deze processen complex kunnen zijn. Er zijn veel afhankelijkheden en elke situatie is uniek. Het is onze missie om deze processen zo makkelijk mogelijk voor je te maken.

Daarom zetten wij vol in op technologie met onze eigen software: de PTI Planning Suite. Een schaalbaar, secure en slim softwarepakket waarmee we de snelheid, efficiëntie en het gemak rondom jouw planning en uitvoering vergroten.

De PTI Planning Suite bestaat uit verschillende modules en add-ons. Ga je voor het hele pakket? Dan is jouw volledige proces optimaal ingericht en bespaar je gemiddeld 20% op planningstijd, loonkosten, reisbeweging en CO².

Ontdek op onze website hoe onze software maximale waarde voor jouw organisatie kan creëren!