PlusJeHuis – verduurzamen van uw woning met behulp van het ClixzPlatform

Volta Limburg biedt tegenwoordig het verduurzamen van uw huis aan als PlusJeHuis. PlusJeHuis bevat meerdere energiebesparende maatregelen om uw huis te verduurzamen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de combinatie van zonnepanelen, een warmtepomp en isolatie. De adviseur gaat hierbij als volgt te werk:

  • De adviseur gaat bij de klant langs om de woning te bekijken
  • Op basis van de woningopname wordt een plan samengesteld met energiebesparende maatregelen
  • Hiervoor worden offertes gemaakt en naar de klant verstuurd
  • Indien akkoord worden de energiebesparende maatregelen bij de klant geïnstalleerd

Hierbij komt het ClixzPlatform goed van pas! Waar de adviseur voorheen in Excel-documenten alle verschillende offertegegevens moest bijhouden, kan hij nu met het ClixzPlatform alle offertes eenvoudig samenstellen, beheren en versturen. De klant krijgt dan een link toegestuurd van waaruit hij alle verschillende offertes kan inzien en digitaal kan ondertekenen. Een voorbeeld van de pagina waar de klant zijn of haar PlusJeHuis offertes kan inzien is hieronder weergegeven

 

 

Tevens bevatten de meeste offerte categorieën een automatische koppeling naar het ERP-systeem. Wanneer een order is ondertekend en succesvol afgesloten, worden de in- en verkoopgegevens automatisch in het ERP-systeem ingevoerd.

Zijn we nu klaar? Nee, er liggen nog een aantal uitdagingen om het PlusJeHuis traject in het ClixzPlatform te optimaliseren. Zo worden een aantal offertecategorieën nog niet meegenomen in de automatische koppeling. Hier zal de komende maanden verder aan gewerkt worden om dit realiseren!