Polissen (gecombineerde offertes)

Het ClixzPlatform groeit met onze klanten mee. Dat wordt bij de onlangs toegevoegde functionaliteit van het ClixzPlatform weer eens onderstreept.

Voor het verbeteren van de service richting de klanten van de afnemers van het ClixzPlatform ontstond de behoefte voor het verzamelen van offertes onder een enkele klant, om zo beter afgestemde oplossingen gebundeld aan te kunnen bieden. Clixz dacht hierin mee.

Zo is het nu mogelijk om een klantdossier op te bouwen, waarin de adviseur de mogelijkheid heeft om offertes van verschillende categorieën, zoals een cv-ketel offerte en zonnepanelen offerte te bundelen. Dit maakt het klantcontact efficiënter: een adviseur kan zijn contactmomenten beperken, doordat deze allen over dezelfde verzamelofferte of polis gaan. Daarnaast is het nu mogelijk pakketkortingen aan te bieden. Pakketkortingen kunnen de klant stimuleren om meerdere producten of diensten af te nemen. Ook wordt het voor de adviseur makkelijker om een completer advies te bieden, dat zich niet beperkt tot een enkel product of dienst!