“Nieuwe architectuur, features én integratie Google maps…”

 

Smeba Brandbeveiliging in Wijchen is al een aantal jaar een intensieve gebruiker van ons planbord. Het planbord stond gekoppeld aan het voormalig CRM van Ritense en eind vorig jaar is bij Smeba een groot project opgezet om de nieuwe versie van Ritense in gebruik te nemen en daarmee tevens de koppeling te leggen naar het planbord. Deze mogelijkheid is direct aangegrepen om tevens de implementatie van ons nieuwe planbord door te voeren en een aantal nieuwe features en verbeteringen in te voeren.

 

Eind 2020 zijn we in samenwerking met Smeba en Ritense intensief aan het werk gegaan om de volledige omgeving te implementeren. Hierbij is zowel de programmatuur van het planbord als de interface architectuur volledig vernieuwd. Mede door het inzetten van een slimme staging structuur voor de koppelingen tussen Ritense, het planbord en uitgaande output (mail/sms), is de volledige oplossing toekomst proof, transparant en beheersbaar!

Nu zijn we de afgelopen tijd alweer druk bezig om tevens de Engelse vestiging van het moederbedrijf Moyne Roberts klaar te maken voor live-gang. De ins en outs van dit project zullen volgen in een volgende versie van onze nieuwbrief.

 

Nieuwe mogelijkheden

Door de implementatie van het nieuwe planbord en het doorvoeren van een aantal verbeteringen zijn de planners van Smeba nu in staat om het werk nóg efficienter uit te voeren. Onder andere door de mogelijkheid om orders dynamisch maar toch flexibel te kunnen clusteren kun je plan-efficiëntie en klant-voorkeuren hand in hand nemen. Daarnaast bieden (persoonlijke) filter-sets de mogelijkheid om een planner een helder overzicht te bieden van de uit te voeren taken en subsets te creëeren om een monteur optimaal in te kunnen plannen!

Door de (optionele) integratie van Google Maps zijn we nu in staat om reistijden en routes optimaal te berekenen en te plannen. De flexibele schakeling tussen zgn. standaard óf advanced berekening biedt de mogelijkheid om de kracht van Google te benutten, tevens voor file/route informatie voor een optimale planning!

 

Gebruikte technieken:

Plansyteem:

  • Intelly Planning,

Middleware applicatie:

  • Intelly Connectivity,

Distributiemedia systemen (communicatie):

  • REST (JSON)
  • SOAP (XML)

Beveiliging:

  • OAuth 2.0 (Auth0)
  • Basic Auth

Proces / storage medium:

  • Staging structuur MSSQL

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *